Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρίτη αγωνιστική μέρος δεύτερο – Δεσπόζει το ντέρμπι της Λεμεσού (Πρόγραμμα και...

Τρίτη αγωνιστική μέρος δεύτερο – Δεσπόζει το ντέρμπι της Λεμεσού (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (15/09) η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία άνοιξε χθες το Σάββατο επίσης με τρία παιχνίδια με τον Αποέλ, τη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο FC να παίρνουν τις νίκες κόντρα σε Καρμιώτισσα, Εθνικό Άχνας και Ανόρθωση αντίστοιχα.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας που θα αρχίσει στις 18:00 θα κοντραριστούν οι δύο νεοφώτιστες ομάδες της 1ης κατηγορίας, η Ομόνοια 29Μ και η ΕΝΠ. Τόσο η μία ομάδα, όσο και η άλλη είναι από τις δύο ομάδες που δεν έχουν κερδίσει βαθμό κι απόψε θα προσπαθήσουν αμφότερες να πανηγυρίσουν το τρίποντο.

Στις 19:00 θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ στο “Στάδιο Αλφαμέγα”. Ο Απόλλωνας ως τυπικά γηπεδούχος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη η οποία θα είναι η δεύτερη του στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ θα ψάξει να κάνει το απόλυτο και το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας που θα ξεκινήσει στις 20:30, η Ομόνοια Αραδίππου θα φιλοξενήσει τον Άρη Λεμεσού στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Φαβορί για τη νίκη είναι η ομάδα του Άρη η οποία θα ψάξει την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Η Ομόνοια Αραδίππου σε δύο παιχνίδια με Ανόρθωση και η ΑΕΛ έμεινε στις εντυπώσεις και σήμερα θα επιδιώξει να πάρει κάτι απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

18:00 Ομόνοια 29Μ – ΕΝ Παραλιμνίου (Cytavision)
19:00 Απόλλων – ΑΕΛ (Cytavision)
20:30 Ομόνοια Αραδίππου – Άρης (Cytavision)

Τα αποτελέσματα:

Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα 2-3
Καρμιώτισσα – Αποέλ 0-3
Πάφος FC – Ανόρθωση 3-1

Η συνέχεια:

19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ