Home TOP NEWS Υποχρεώσεις για έξι Διεθνείς μας σήμερα

Υποχρεώσεις για έξι Διεθνείς μας σήμερα

Έξι συνολικά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν σήμερα (06/09) αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και τα βλέμματα όλων μας και συγκεκριμένα της τεχνικής ηγεσίας θα είναι στραμμένα σε αυτούς.


Πρώτοι στην “μάχη” θα ριχθούν οι Κύπριοι Διεθνείς μας, οι Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοίζος Λοίζου και Νικόλας Παναγιώτου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μας είναι στις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια για το παιχνίδι που θα γίνει σήμερα κόντρα στην Λιθουανία για το Nations League.

Στις 21:45 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαυροβουνίου στο οποίο πήρε κλήση ο Νόβιτσα Εράκοβιτς θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία.

Στις 22:00 ο Γουίλι Σεμέδο που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αίγυπτο, παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο των προκριματικών του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Τέλος ο Παναγιώτης Ανδρέου ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων θα έχει κι αυτός σήμερα υποχρεώσεις. Η Εθνικής μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας την Λευκορωσία.

Το πρόγραμμα των παιχνιδιών των Διεθνών μας

18:00 Εθνική Ελπίδων Κύπρου – Εθνική Ελπίδων Λευκορωσίας (Ανδρέου)
19:00 Λιθουανία – Κύπρος (Κακουλλής, Παναγιώτου, Λοίζου)
21:45 Μαυροβούνιο – Ισλανδία (Εράκοβιτς)
22:00 Πράσινο Ακρωτήρι – Αίγυπτο (Σεμέδο)