
Μετά το ρεπό της Κυριακής επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Σε ρυθμούς Κόνφερενς Λιγκ πλέον αφού την Πέμπτη η ομάδα μας αγωνίζεται με την Χαρτς στο Εδιμβούργο για τη 2η αγωνιστικής της League Phase. Την Τετάρτη το πρωί η αναχώρηση της αποστολής για Σκωτία.
Στα αγωνιστικά, όπως μεταδόθηκε από το δελτίο του ΟΜΟΝΟΙΑ TV, ο Κακουλλής αναμένεται να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς όμως είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Πέμπτης. Όσον αφορά τον Μουσιαλόφσκι θα μπει σε κάποια κομμάτια του κανονικού προγράμματος αυτή την βδομάδα και θα χρειαστεί ακόμη λίγο χρόνο μέχρι να υπολογίζεται κανονικά.






![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)


![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



