
Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (02/11) απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους λόγους που όλοι ξέρουμε.
Ο αγώνας θα έχει, ωστόσο, ξεχωριστή σημασία και για δύο παίκτες της Ομόνοιας 29Μ, τον Παντελή Κονομή και τον Πάρη Ψάλτη, οι οποίοι στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ο Πάρης Ψάλτης, που αποχώρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ το καλοκαίρι και εντάχθηκε στην Ομόνοια 29Μ, επιστρέφει τώρα για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας μας. Από την άλλη, ο Παντελής Κονομής, που υπήρξε μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παρελθόν, εδώ και κάποια χρόνια αγωνίζεται σταθερά με τα χρώματα της Ομόνοιας 29Μ.
Αυτή η κοινή ιστορία ενώνει τους δύο παίκτες και προσδίδει μια ιδιαίτερη συναισθηματική διάσταση στον αγώνα, καθώς οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι απέναντι στην πρώην ομάδα τους.





![Σκόραρε ο Νικόλας, άκυρο μέσω VAR [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)


![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



