Home TOP NEWS Επίσημη τοποθέτηση για τα εισιτήρια με Χαρτς – Ο λόγος που δεν...

Επίσημη τοποθέτηση για τα εισιτήρια με Χαρτς – Ο λόγος που δεν μπήκαν στο Online Ticketing


Τοποθετήθηκε για τη διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου εκτός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο εκ. Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στη διάθεση της 1270 εισιτήρια με την προπώληση να γίνεται μόνο από την Green Boutique Νήσου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας εξήγησε τους λόγους που γίνεται αυτό.

Η τοποθέτηση του:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο εκτός έδρας Ευρωπαϊκό μας αγώνα για το League Phase του Conference League ξεκίνησε χθες με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο μας. Στη διάθεσή μας έχουμε 1270. Έχουμε εξηγήσει σε ανακοίνωσή μας ότι η προπώληση, σε πρώτη φάση, γίνεται μόνο από την GreenBoutique Νήσου για τον λόγο ότι τα εισιτήρια από τη γηπεδούχο ομάδα τα παραλάβαμε τυπωμένα και συνεπώς είναι αδύνατο να τα διαθέσουμε μέσω του Online Ticketing και επίσης, για να μπορεί να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος, μόνο από ένα σημείο μπορούν να διατίθενται. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση από την ομάδα για το πώς θα συνεχιστεί η προπώληση από την ερχόμενη Δευτέρα και έπειτα. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος μας πως είμαστε υποχρεωμένοι τα εισιτήρια να τα επιστρέψουμε στη γηπεδούχο ομάδα με την άφιξη της αποστολής μας στη Σκωτία, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, συνεπώς δεν θα είναι εφικτό να διατεθούν εισιτήρια στη Σκωτία, άρα ούτε και από τα ταμεία του σταδίου. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο τρόπος προπώλησης δεν είναι ο ιδανικός για αρκετούς φιλάθλους μας, όμως ήταν πέρα των δυνατοτήτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να γίνει κάτι διαφορετικό. Αν εξαρτάτο από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχαμε προπώληση από όλα τα γνωστά σημεία διάθεσης εισιτηρίων, από το Online Ticketing, αλλά και στη Σκωτία».