Home TOP NEWS Η απάντηση Νταμπράουσκας για τον ρόλο του Χάμπου – «Οι Κύπριοι πρέπει...

Η απάντηση Νταμπράουσκας για τον ρόλο του Χάμπου – «Οι Κύπριοι πρέπει να είναι περήφανοι»


Δέχθηκε ερώτηση για τον ρόλο και την θέση του Χάμπου ο Νταμπράουσκας και εξέφρασε την άποψη του για την εξέλιξη και την πορεία του Κύπριου άσου.


Ο κόουτς επισήμανε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο του Χάμπου όμως ακόμη χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γίνει ηγέτης και μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Τι είπε ακριβώς:

«Ο Χαραλάμπους είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σήμερα δεν έπαιζε δεκάρι αλλά 8άρι και θα πρέπει να καταλάβετε εσείς που το βλέπετε απ’ έξω. Πρέπει να δούμε τι χρειάζεται κάθε θέση. Δεν έχει σημασία σε τι θέση ή σχηματισμό αγωνίζεται. Παίζεις ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία η θέση. Ο Χαραλάμπους είναι πολύ ταλαντούχος όμως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Παίζουν ρόλο τα γκολ, οι ασίστ και όλοι πρέπει να προσφέρουν. Αυτό ζητώ από όλους. Είναι μεγάλη η διαδικασία εξέλιξης. Για να γίνεις ηγέτης και μεγάλος παίκτης χρειάζεται χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο του Χάμπου. Οι Κύπριοι πρέπει να είναι περήφανοι που η ομάδα έχει τέτοιου είδους παίκτες στην εντεκάδα. Σήμερα εκπλήρωσε όλα όσα του ζητήσαμε».