Home TOP NEWS Η επιστροφή του Στεπίνσκι και ο Γιόβετιτς

Η επιστροφή του Στεπίνσκι και ο Γιόβετιτς

Ο Κακουλλής δεν θα συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα λόγω ενός τραυματισμού στον προσαγωγό, ο οποίος αξιολογείται καθημερινά στις προπονήσεις.


Έτσι, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, ο «Κάκκου» δεν θα είναι διαθέσιμος. Αντιθέτως, καταβάλλει προσπάθειες για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στη Σκωτία με την Χαρτς.

Με αυτό το δεδομένο, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα επαναφέρει τον Μάριους Στεπίνσκι στο βασικό σχήμα. Ο Πολωνός στράικερ είχε χάσει τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και τον Άρη λόγω τιμωρίας, αλλά αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League με την Βίκινγκουρ.

Ο «Σούπερ Μάριο» επιστρέφει φρέσκος και ξεκούραστος, ειδικά τώρα που υπάρχει και η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες κι όλοι περιμένουν να πάρει ξανά το «όπλο» του, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη.

Στη γραμμή επίθεσης, θα έχουμε επίσης τον πιο έτοιμο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος θα έχει προσθέσει κι άλλες προπονήσεις, ενώ ίσως πάρει και αγωνιστικά λεπτά με την Εθνική του, γεγονός που θα τον βοηθήσει να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος στα επόμενα ματς της ομάδας μας.