Home TOP NEWS Match Report: Χαμένη στο Εδιμβούργο η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήττα από την Χαρτς

Match Report: Χαμένη στο Εδιμβούργο η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήττα από την Χαρτς


H OMONOIA έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Εδιμβούργο δεχόμενη την ήττα με 2-0 από την Χαρτς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase.


Ο Φόρεστ στο 16′ και ο Σπίταλ στο 23′ πέτυχαν τα γκολ για τους Σκωτσέζους που εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους ξεκίνημα. Το τριφύλλι «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο αφού δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, ενώ στην επανάληψη δεν καταφέραμε ποτέ να σπάσουμε την καλά οργανωμένη άμυνα της Χαρτς.

Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα, μετά από αυτές με Άρη και ΕΝΠ με την ΟΜΟΝΟΙΑ να εμφανίζεται βραχυκυκλωμένη σε όλες τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου στο Tynecastle Park.

Α’ Ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ξεχώρισαν οι δυνατές μονομαχίες στο κέντρο ενώ οι Σκωτσέζοι μας έβαλαν πίεση από το πεντάλεπτο και μετά.

Στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία της η Χαρτς άνοιξε το σκορ αφού ο Φόρεστ πήρε την μπάλα μέσα από την περιοχή μας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Φαμπιάνο για το 1-0.

Οι Σκωτσέζοι πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν και δεύτερο γκολ. Στο 22′ χρειάστηκε η κλάση του Φαμπιάνο που απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σάνκλαντ ενώ στη συνέχεια με την εκτέλεση του κόρνερ ο Κερ από πολύ κοντά αστόχησε.

Τελικά ένα λεπτό μετά ο Σπίταλ μόνος μέσα από την περιοχή μας σκόραρε με δυνατό σουτ γράφοντας το 2-0.

Μια κεφαλιά του Σίμιτς στο 30ο λεπτό δεν απείλησε την εστία του Γκόρντον με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δυσκολεύεται να επιβάλει τον ρυθμό της και να γίνει απειλητική.

Πέρα από μια κεφαλιά του Ελάντερ στις καθυστερήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καθόλου απειλητική και το 2-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγή άρχισε το Β’ ημίχρονο η ομάδα μας όμως η εικόνα δεν βελτιώθηκε αισθητά.

Στο 60′ ο Σεμέδο από καλή θέση σούταρε απελπιστικά έξω ενώ στο 67′ ο Νταμπράουσκας προσπάθησε να αλλάξει κάτι με τριπλή αλλαγή. Οι Μασούρας, Κακουλλής και Αλιούμ μπήκαν στην θέση των Σεμέδο, Ντιουνκού και Στεπίνσκι με το τριφύλλι να ψάχνει ένα γκολ για να μπει ξανά στο ματς.

Τα σουτ των Λοΐζου και Αλιούμ στο 71′ και 72′ δεν βρήκαν στόχο ενώ η άμυνα της Χαρτς αναχαίτιζε με ευκολία τις επιθέσεις μας.

Ο χρόνος κυλούσε με την ομάδα μας να έχει ανούσια κατοχή της μπάλας και χωρίς να μπορούμε να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία. Μοιραία το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια…