Home TOP NEWS Με ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλα δύο ματς ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική

Με ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλα δύο ματς ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική [Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις]

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (06/10) η 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan. Τα τρία παιχνίδια θα γίνουν στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο ΓΣΠ και στο «Τάσσος Μάρκου».


Στο παιχνίδι που θα είναι στραμμένη η δική μας προσοχή, ο Άρης θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με την Πάφο FC θα επιδιώξουν σήμερα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν το τρίποντο. Απ’ την άλλη η ομάδα μας μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και την Ευρωπαϊκή επί της Βίκινγκουρ, θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο με ψυχολογία θέλοντας να πάρει το «διπλό».

Στο «Τάσσος Μάρκου» η ΕΝΠ θα φιλοξενήσει την Πάφο FC. Η ομάδα του Καρσέδο είναι το φαβορί για τη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών, απ’ την άλλη οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν κάποιο θετικό αποτελέσμα που θα τους βοηθήσει να ξεκολλήσουν από τους τρεις βαθμούς που μάζεψαν στα πρώτα πέντε παιχνίδια.

Στις 20:00 και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και της αγωνιστικής, ο Αποέλ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας θα προσπαθήσουν μέσα στην έδρα τους να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια 29Μ. Απ’ την άλλη η ΑΕΚ θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο να πάρει το τρίποντο.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:00 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ [Cytavision]
19:00 Αποέλ – ΑΕΚ [Cablenet]
19:00 ΕΝΠ – Πάφος [Cytavision]

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Καρμιώτισσα – Απόλλων 2-0
Ομόνοια 29Μ – Ομόνοια  Αρ. 1-2
Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 3-1
ΑΕΛ – Εθνικός 5-2