Home TOP NEWS Νταμπράουσκας: «Δυστυχώς το πλάνο τους δούλεψε, όχι όμως το δικό μας»

Νταμπράουσκας: «Δυστυχώς το πλάνο τους δούλεψε, όχι όμως το δικό μας»


Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV παραχώρησε ο προπονητής μας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την ήττα από την Χαρτς.


Τι είπε:

«Συγχαρητήρια στην Χαρτς για τη νίκη. Προβλέψαμε και αναλύσαμε ότι θα έμπαιναν δυνατά και θα μας πίεζαν. Περιμέναμε την πίεση. Δυστυχώς το πλάνο τους δούλεψε, όχι όμως το δικό μας. Δεν είχαμε κατοχή, ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις φάσεις, ήταν πιο γρήγοροι και καλύτεροι από εμάς και σε γενικές γραμμές καλύτεροι από εμάς. Οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν, προσπαθήσαμε να πάρουμε τα ηνία του αγώνα, το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν είχαμε δημιουργικότητα κοντά στην περιοχή τους. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες όχι όμως καθαρές. Όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να νικήσεις. Πρέπει να το παραδεχτώ, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σήμερα».

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο καλές στιγμές. Αρχίσαμε καλά στη σεζόν, περιμένεις ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές όμως πρέπει να αντιδράσουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι, που έρχεται σε λίγες μέρες. Θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα για να κερδίσουμε».

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στη Χαρτς, μας έβαλαν τρομερή πίεση και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα όσο θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και τώρα βλέπουμε πως δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε, μας λείπει το καθαρό μυαλό. Έγινε αυτό που είχαμε προβλέψει σήμερα… Ήμασταν δεύτεροι σε όλα αλλά μετά το 2-0 δεν τα παρατήσαμε. Είμαστε εδώ και τρία σερί παιχνίδια χωρίς γκολ και αυτό μας προβληματίζει. Η Χαρτς ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας κάποιες προπονήσεις και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Το να παίζεις εκτός σε ευρωπαϊκό επίπεδο πάντα είναι δύσκολο και εμείς στο παρελθόν έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και αυτό δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Πιστεύω στην ομάδα μου, έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω στους παίκτες μου. Αυτή η φόρμα είναι προσωρινή, είμαι 100% σίγουρος για αυτό. Θα επιστρέψουμε σύντομα, να το ξέρετε αυτό».

Για τις αλλαγές των Σεμέδο-Σίμιτς: «Για τον Σεμέδο δεν έγινε αναγκαστική αλλαγή, ήταν θέμα τακτικής. Για τον Σίμιτς είχαμε αποφασίσει να αγωνιστεί ως ένα σημείο του αγώνα».

Για τον σημερινό ρόλο του Χάμπου: «Ο Χαραλάμπους είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σήμερα δεν έπαιζε δεκάρι αλλά 8άρι και θα πρέπει να καταλάβετε εσείς που το βλέπετε απ’ έξω. Πρέπει να δούμε τι χρειάζεται κάθε θέση. Δεν έχει σημασία σε τι θέση ή σχηματισμό αγωνίζεται. Παίζεις ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία η θέση. Ο Χαραλάμπους είναι πολύ ταλαντούχος όμως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Παίζουν ρόλο τα γκολ, οι ασίστ και όλοι πρέπει να προσφέρουν. Αυτό ζητώ από όλους. Είναι μεγάλη η διαδικασία εξέλιξης. Για να γίνεις ηγέτης και μεγάλος παίκτης χρειάζεται χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο του Χάμπου. Οι Κύπριοι πρέπει να είναι περήφανοι που η ομάδα έχει τέτοιου είδους παίκτες στην εντεκάδα. Σήμερα εκπλήρωσε όλα όσα του ζητήσαμε».

Για την επιστροφή Μπεζούς: «Πρέπει να κάνετε υπομονή, ο παίκτης δουλεύει συνεχώς. Στην ηλικία του έδειξε τεράστια θέληση για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να επιστρέψει όμως εμείς βλέπουμε τι είναι καλύτερο για αυτόν και πως μπορεί να μας βοηθήσει. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται για να τον έχουμε πίσω όπως μας έχει συνηθίσει».