Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Όταν εισαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και παιζεις στην έδρα σου μόνο η...

Νταμπράουσκας: «Όταν εισαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και παιζεις στην έδρα σου μόνο η νίκη είναι καλό αποτέλεσμα»


Στην εκπομπή Match Preview στο OMONOIA TV ενόψει και του αγώνα με την ΕΝΠ παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βάλντας Νταμπράουσκας.


Τι δήλωσε:

Για την διακοπή: «Δεν μπορώ να πω αν είχαμε ανάγκη ή όχι την διακοπή για τις Εθνικές. Δεν είμαι εγώ που ορίζω το καλεντάρι της UEFA. Αφού η διακοπή ήταν εκεί θα έπρεπε να την χρησιμοποιήσουμε. Αν ήταν στο χέρι μου θα παίζαμε κάθε Σαββατοκυρίακο. Είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε, έτσι την χρησιμοποιήσαμε. Σχεδόν κάθε διακοπη είναι η ίδια».

Πως περιμένει το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Ενα παιχνίδι στο οποίο θα θα επιβληθούμε. θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε το τρίποντο. Όταν εισαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και παιζεις στην έδρα σου μόνο η νίκη είναι καλό αποτέλεσμα. Θελουμε να κυριαρχήσουμε, να επιβληθούμε, να σκοραρουμε και να κερδίσουμε».

Αν η αλλαγή προπονητή με Κάναντι θα δυσκολέψει το έργο του: «Μπορώ να ελέγξω αυτά που μπορώ να ελέγξω. Γιατί να μιλήσω για την ΕΝΠ, για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Συγκεντρώνομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στο πως να βρω τις λύσεις για την ομάδα μου στο ματς και να έρθει το τρίποντο».