Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]

Με το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνα και της ΑΕΛ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (21/10) ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan η οποία έγινε σε τρεις δόσεις.


Το Σάββατο (19/10) έγιναν τα πρώτα τρία παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής με τις ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, την ΟΜΟΝΟΙΑ, την Πάφο FC και τον Αποέλ να αντιμετωπίζουν την ΕΝΠ, την Καρμιώτισσα και την Ομόνοια Αραδίππου αντίστοιχα.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ [0-1]

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε άλλο ένα πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα, καθώς δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση από την ήττα που δέχθηκε από τον Άρη Λεμεσού πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΕΝΠ με τον Νταμίρ Κανάντι στον πάγκο της για πρώτη φορά κατάφερε να πάρει τη νίκη υποχρεώνοντας την ομάδα μας να πάρει την πικρή γεύση της ήττας για πρώτη φορά μέσα στο ΓΣΠ.

Πάφος FC – Καρμιώτισσα [4-0]

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Πάφος FC συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Καρσέδο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και επικράτησε με το βαρύ 4-0 της Καρμιώτισσας.

Ομόνοια Αραδίππου – Αποέλ [0-5]

Στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο του Αποέλ, οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εύκολα της Ομόνοιας Αραδίππου με 0-5.

Την Κυριακή έγιναν άλλα τρία παιχνίδια για την 7η αγωνιστική με τον Εθνικό Άχνας, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ να φιλοξενούν τον Άρη, την Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση αντίστοιχα.

Εθνικός Άχνας – Άρης [1-2]

Στο Δασάκι της Άχνας ο δεύτερος στην βαθμολογία και αήττητος Άρης Λεμεσού κατάφερε να πάρει τη νίκη και παράμεινε στο «σβέρκο» της Πάφου. Ο Εθνικός Άχνας απ’ την άλλη πάλεψε κόντρα στον Λεμεσιανό σύλλογο όμως δεν απέφυγε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Απόλλωνας – Ομόνοια 29Μ [2-0]

Μετά το σοκ απέναντι στην Καρμιώτισσα ο Απόλλωνας κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας με το καθαρό 2-0 της νεοφώτιστης ομάδας, Ομόνοιας 29Μ. Οι “πράσινοι” απ’ την άλλη δεν καταφέρνουν να πάρουν κάτι από παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία και παραμένουν κολλημένοι στον πυθμένα της βαθμολογία με 2βαθμούς.

ΑΕΚ – Ανόρθωση [1-0]

Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε η ΑΕΚ του Χένινγκ Μπεργκ επικρατώντας αυτή την φορά με το στενό 1-0 της Ανόρθωσης. Οι «κιτρινοπράσινοι» μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες και πέντε ματς χωρίς να δεχθούν την ήττα κάτι που τους ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Ανόρθωση μετά το καλό σερί που είχε με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, δέχθηκε ξανά την ήττα και παρέμεινε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στην ΑΕΛ.

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ [0-2]

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού πέρασαν νικηφόρα από το «Αμμόχωστος – Επιστροφή» επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας του Τσέντομιρ Γιανέφσκι πλέον με 0-2. Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΛ έπιασε την ΟΜΟΝΟΙΑ στους 12βαθμούς ενώ είναι ένα βαθμό πίσω από ΑΕΚ, Απόλλωνα και Αποέλ. Στην αντίπερα όχθη η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στην προτελευταία θέση μετρώντας 6ήττες σε επτά παιχνίδια.

Τα αποτελέσματα:

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 0-1
Πάφος FC – Καρμιώτισσα 4-0
Ομόνοια Αραδίππου – Αποέλ 0-5
Απόλλωνας – Ομόνοια 29Μ 2-0
ΑΕΚ – Ανόρθωση 1-0
Εθνικός Άχνας – Άρης 1-2
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ 0-2

Η βαθμολογία

Η συνέχεια

8η αγωνιστική

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου
17:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου- Εθνικός
19:00 Άρης – Νέα Σαλαμίνα

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου
17:00 Ομόνοια Αραδίππου – Απόλλων
19:00 ΑΕΛ – ΑΕΚ

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου
19:00 ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου – Πάφος F.C.
19:00 Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ
20:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση