Home FEATURED Οι τοποθετήσεις του Νταμπράουσκας μετά τη νίκη με την Βίκινγκουρ

Οι τοποθετήσεις του Νταμπράουσκας μετά τη νίκη με την Βίκινγκουρ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βίκινγκουρ που βρήκε την ομάδα μας να επικρατεί με 4-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.


Στην Cytavision:

“Το 4-0 είναι μεγάλο σκορ σε σχέση με την εμφάνιση και δεν ανταποκρίνεται σε αυτή, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη. Βοήθησαν οι αλλαγές, τα δύο γκολ ήρθαν μέσα από το πρέσινγκ της ομάδας.”

Στην διάσκεψη τύπου:

“Καλησπέρα σας πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μια μεγάλη νίκη με καλή εμφάνιση ειδικότερα στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα και πρέπει να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε.

Κάναμε στην ανάπαυλα όμως τα σωστά πράγματα και δείξαμε πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να παίξουμε γρήγορα αλλά και μυαλωμένα όταν έχουμε στατικές φάσεις και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο είχαν τα τρεξίματα που θέλαμε και αυτό βοήθησε να έχουμε απόψε ένα ευρύ σκορ. Έχουμε λίγες ώρες για ξεκούραση και από αύριο βλέπουμε μόνο τον Άρη.”