Home TOP NEWS Περήφανα και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά!

Περήφανα και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Σκωτία και είναι πανέτοιμη για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference league.


Μετά από αρκετή ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο και καθυστέρηση στην άφιξη μας στο Εδιμβούργο η ομάδα μας ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία της για τον αποψινό αγώνα με την Χαρτς (19:45-ΡΙΚ) στο Tynecastle Park.

Η ήττα του περασμένου Σαββάτου από την ΕΝΠ έφερε απογοήτευση και  αρκετή μουρμούρα όμως δεν υπάρχει χώρος και ώρα για μιζέρια. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα άμεσα.

Κόουτς και παίκτες μπορούν να αλλάξουν το κλίμα άμεσα με μια καλή εμφάνιση στο Εδιμβούργο και εμείς με τη σειρά μας να τους στηρίξουμε και να τους σπρώξουμε σε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Κανείς δεν λέει πως ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Σκωτία με την Χαρτς είναι εύκολο όμως αυτή η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα φέτος.

Η απόβαση του Πράσινου Λαού στην Σκωτία άρχισε από την Τρίτη και απόψε το βράδυ περισσότεροι από 1000 ΟΜΟΝΟΙΑτες θα δώσουν βροντερό παρών στο Tynecastle Park. Περήφανα και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ πάμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και να πατήσουμε από το Εδιμβούργο το κουμπί του restart!