Home TOP NEWS Post Game: Πήρε το ζητούμενο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

Post Game: Πήρε το ζητούμενο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και τα βρήκε λίγο «μπαστούνια» στο πρώτο 45λέπτο απέναντι στους Ισλανδούς, στο τέλος κατάφερε να μιλήσει η ποιότητα της και η δύναμη της έδρα της και πήρε τη νίκη σκορπίζοντας στους «τέσσερεις» ανέμους την Βίκινγκουρ στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.


Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε αρκετά, ενώ σε δύο – τρεις περιπτώσεις χρειάστηκε και ο Φαμπιάνο για να κρατήσει το μηδέν στην πράσινη εστία, ωστόσο στο β’ ημίχρονο όταν έγιναν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να φορτσάρει στις τέσσερεις γραμμές και φτάσει στο ζητούμενο.

Αυτό που είδε ο Λιθουανός κόουτς στο πρώτο μέρος, ήταν την μεσαία του γραμμή να μην λειτουργεί τόσο καλά όσο θα ήθελε. Ο Εράκοβιτς έδειχνε να είναι κάπως κουρασμένος, ο Μάριτς τραβούσε μόνος του το κουπί στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, ενώ ο Εβάντρο που αγωνίστηκε πιο μπροστά από τους δύο προαναφερόμενους δεν είχε την ενέργεια και τα τρεξίματα.

Τα πιο πάνω τα είδε ο τεχνικός της ομάδας μας, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε τον Χαραλάμπους στο γήπεδο αποσύροντας τον Εβάντρο, με το νεαρό Κύπριο μέσο να δίνει άλλη ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας μας, ενώ πιστώθηκε και την ασίστ στο γκολ του Κουλιμπαλί που άνοιξε τον δρόμο για την τεσσάρα.

Επίσης για άλλο ένα παιχνίδι ξεχώρισε ο Λοίζου που ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, ενώ ο Κακουλλής που πέρασε ως αλλαγή κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές κάτι που θα του δώσει ψυχολογία και ώθηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη που ακολουθεί αφού θα τον δούμε να ξεκινάει βασικός λόγω της απουσίας του Στεπίνσκι (τιμωρημένος).

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ χάρηκαν χθες βράδυ τη νέα επιτυχία στην Ευρώπη, ωστόσο τα πανηγύρια κράτησαν για πολύ λίγο, καθώς από σήμερα όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη Λεμεσού στο οποίο η ομάδα μας θα ψάξει την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς θα την σημερινή και την αυριανή μέρα για να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο χθεσινό παιχνίδι, έτσι ώστε να παρουσίασει κάτι καλό την Κυριακή που θα μπορέσει να «χτυπήσει» το διπλό και τους τρεις βαθμούς.