Home TOP NEWS Πράσινο πάρτι στο Εδιμβούργο – 13:00 ώρα Σκωτίας αρχίζει το Pregame

Πράσινο πάρτι στο Εδιμβούργο – 13:00 ώρα Σκωτίας αρχίζει το Pregame


Το πρόγραμμα για σήμερα περιλάμβάνει πάρτι στο κέντρο του Εδιμβούργου, μετά πορεία στο γήπεδο και κατά τη διάρκεια του αγώνω στήριξη και… φωνή στο πέταλο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τον πρώτο της εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα στη League Phase και στο πλευρό της βρίσκονται περισσότεροι από σχεδόν 1300 Ομονοιάτες.

Ο κόσμος ετοιμάζεται για ένα μεγάλο πράσινο πάρτι στην Σκωτία που θα ξεκινήσει από το μεσημέρι στις 13:00 (ώρα Σκωτίας) στο Grassmarket Avenue, Edinburgh old town. Αυτός θα είναι ο τόπος συνάντησης όπως ενημέρωσαν οι οργανωμένοι και από εκεί στις 15:45 θα κατευθυνθούν στο γήπεδο για τον αγώνα.

Όλοι δυνατά και με φωνή για να τους δείξουμε πως γιορτάζει ο Πράσινος Λαός στην Ευρώπη!

Η αναφορά των οργανωμένων μας για σήμερα:

Στις 24 Οκτωβρίου, την μέρα του παιχνιδιού, το Pre Game θα ξεκινήσει στις 13:00 (τοπική ώρα) στο Grassmarket Avenue, Edinburgh old town. Φτιαχνόμαστε κατάλληλα και στις 15:45 (τοπική ώρα) ξεκινάει η πορεία προς το γήπεδο όπου με την φωνή όλων μας θα κάνουμε τους κατοίκους της πόλης να καταλάβουν τι εστί ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ.
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για 90 Λεπτά ΑΠΑΝΤΕΣ ακολουθούν τις οδηγίες του Οργανωτή για να κάνουμε το γήπεδο έδρα μας!
ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
Υ.Γ. Όσοι δεν θα ταξιδέψουν μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τα υπόλοιπα αδέρφια στο Fan Club Lakatamias.
– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –