Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στο στάδιο «Αλφαμέγα» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για το σημερινό παιχνίδι με 23 συνολικά ποδοσφαιριστές. Δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι τραυματίες, Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι, αλλά και ο τιμωρημένος Στεπίνσκι. Μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα μας, Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Νταμπράουσκας έχοντας λίγες μέρες μπροστά του από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις, φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε απόψε να παρουσιαστούν έτοιμοι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να φύγουν από την Λεμεσό με το πολύτιμο «διπλό».

Mε τα παιχνίδια να είναι συνεχόμενα, αναμένουμε ότι ο Λιθουανός κόουτς στο σημερινό ματς θα κάνει διαχείριση του ρόστερ του και ίσως δούμε να προκύπτουν και κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η πρόβλεψη μας λοιπόν για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βάλντας Νταμπράουσκας κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχεία» έχεις ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο απόλυτος Φαμπιάνο, ο οποίος μετράει 12 παιχνίδια στα πόδια του.

Μπροστά του αναμένεται να πάρουν θέση οι Χαμάς και Ντιουνκού στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής και στον κεντρικό διάδρομο θα κινούνται οι Νικόλας Παναγιώτου και Σενού Κουλιμπαλί.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε να δούμε τους Εράκοβιτς και Μάριτς και την τριάδα θα συμπληρώσει ο Χαραλάμπους.

Στο επιθετικό τρίτο ο Λοίζου και ο Σίμιτς θα καλύψουν τα δύο «φτερά» και ο Κακουλλής θα είναι στην «αιχμή του δόρατος» της επιθετικής γραμμής.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Χαμάς, Ντιουνκού, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Εράκοβιτς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Λοίζου, Σίμιτς, Κακουλλής

Θέση διεκδικούν στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Εβάντρο, Κούσουλος και Αλιούμ