Home TOP NEWS Σε ρυθμούς Γαλλίας η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων

Σε ρυθμούς Γαλλίας η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων


Σε ρυθμούς Γαλλίας η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που προετοιμάζεται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της.

Η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 μπαίνει στην τελική ευθεία και τα αποτελέσματα των δύο αγωνιστικών (11 και 15 Οκτωβρίου) που απομένουν θα καθορίσουν την τελική κατάταξη στον όμιλο μας.

Οι διεθνείς μας προετοιμάζονται για παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η Γαλλία πέραν της δεδομένης σπουδαίας δυναμικής της, θέλει απαραίτητα δύο νίκες στους αγώνες που υπολείπονται για να εξασφαλίσει την πρωτιά χωρίς να περιμένει τον οποιοδήποτε συνδιασμό άλλων αποτετελεσμάτων.

Ανεξάρτητα από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας στην αποστολή της ερχόμενης Παρασκευής, η φιλοσοφία για τον Κωνσταντίνο Μακρίδη δεν αλλάζει και όπως πάντα, υπάρχει η προσδοκία για το καλύτερο. Η προσπάθεια δημιουργεί ανταγωνιστικότητα και η ομάδα μας προετοιμάζεται επικεντρωμένη στον αγώνα της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη Γαλλία, η Εθνική μας θα ταξιδέψει στη Βοσνία / Ερζεγοβίνη για το φινάλε της προκριματικής φάσης στις 15 Οκτωβρίου.

Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Ο αγώνας με τη Γαλλία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικού Άχνας και αρχίσει στις 19:30. Τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet Sports.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας:

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1.Σλοβενία 7 12-6 16
2. Γαλλία 6 18-4 13
3. Αυστρία 6 9-4 11
4. Βοσνία / Ερζεγοβίνη 7 4-14 3
5. Κύπρος 6 4-19 2