Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου» με τα φώτα στο...

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου» με τα φώτα στο Δασάκι! [Φωτογραφίες]

Και μαντέψτε τι έγινε στο Δασάκι της Άχνας και στο παιχνίδι της Εθνικής U21 με την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας… Ναι σωστά! Έσβησαν τα φώτα!


Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε τραγελαφικές καταστάσεις, αφού σε ακόμη ένα παιχνίδι στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας παρουσιάστηκε τι άλλο; Πρόβλημα στους προβολείς που έφερε την ολιγόλεπτη διακοπή παιχνιδιού.

Πάντως δεν έχουν περάσει μέρες που ζήσαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό και στο ματς του Εθνικού Άχνας με τη Νέα Σαλαμίνα, σε εκείνο το παιχνίδι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από αρκετά λεπτά και στο τέλος συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Από το παιχνίδια Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα
Από το παιχνίδι Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα

Φυσικά, υπήρχαν και κάποια παιχνίδια στο παρελθόν που αναβλήθηκαν ή διακόπηκαν λόγω του διαχρονικού προβλήματος που παρουσιάζει το γήπεδο στο Δασάκι της Άχνας, ένας εξ αυτών ήταν και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Μάρτιο του 2022, όταν ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά αλλά στο 24ο διακόπηκε αφού δεν υπήρχε ηλεκτρολόγος για να λύσει το θέμα.

Από το Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ τον Μάρτιο του 2022
Από το παιχνίδι Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ τον Μάρτιο του 2022

Με βροχές, με ήλιο, με αέρα το πρόβλημα στο συγκεκριμένο γήπεδο παραμένει εδώ και χρόνια άλυτο. Καλό θα ήταν οι ιθύνοντες εκεί στο Δασάκι της Άχνας να το δουν το ζήτημα αυτό πιο ζεστά για να επιληθεί το πρόβλημα, καθώς είναι κρίμα παιχνίδια να σταματούν για αρκετό χρόνο ή ακόμη και να διακόπτονται.

Χαριτολογώντας ας βρεθεί κάποιος να τους αλλάξει τα φώτα εκεί στο Δάσος!