
Επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος» για προπονήσεις μετά από το τριήμερο ρεπό.
Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα αρχίζει με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής. Χωρίς τους 7 διεθνείς (Κούσουλος, Χάμπος, Παναγιώτου, Κακουλλής, Λοΐζου, Νικολάου και Γιόβετιτς) οι προπονήσεις.
Όσον αφορά τους τραυματίες, όπως μεταδόθηκε από το δελτίο του ΟΜΟΝΟΙΑ TV η κατάσταση των Κουλιμπαλί και Εβάντρο θα αξιολογείται καθημερινά ενώ ο Σεμέδο υπολογίζεται κανονικά.
Εκτός για τον αγώνα με Απόλλωνα οι τιμωρημένοι Λοΐζου και Ντιουνκού.


![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)






![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-100x75.jpg)
