
Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών ομάδων Παίδων Κ15 που διοργανώνει η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA.
Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στις 11:00 στο «Τάσος Μάρκου» με τη Φινλανδία και τους νεαρούς διεθνείς μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.
Την ίδια ώρα, στο Λιοπέτρι η Βόρειος Ιρλανδία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.
Τη διεξαγωγή του τουρνουά διέπουν συγκεκριμένοι κανονισμοί, κυρίως ως προς τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών αφού στόχος της UEFA σε αυτές τις ηλικές είναι ο χρόνος συμμετοχής των ποδοσφαιριστών να είναι ισορροπημένος.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Τετάρτη 27 Νοεμβρίου
Κύπρος – Βόρειος Ιρλανδία 1-3
Φινλανδία – Ουγγαρία 0-1
2η αγωνιστική, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
11:00 Κύπρος – Φινλανδία («Τάσος Μάρκου»)
11:00 Ουγγαρία – Βόρειος Ιρλανδία (Κοινοτικό Στάδιο Λιοπετρίου)
3η αγωνιστική, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου
11:00 Κύπρος – Ουγγαρία («Τάσος Μάρκου»)
11:00 Βόρειος Ιρλανδία – Φινλανδία (Κοινοτικό Στάδιο Λιοπετρίου)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)







![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)