Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία σήμερα για περαιτέρω διάκριση στην Ευρώπη απέναντι στην Ραπίντ Βίεννης.
Δεν λέμε, δύσκολος αντίπαλος η ομάδα της Αυστρίας αλλά το γεγονός πως είναι ήδη στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λίγκ ίσως παίξει και τον δικό του ρόλο.
Μείναμε στην τεσσάρα επι της Βίνγκικουρ, αυτή που μας γέμισε αισιοδοξία πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική και σχεδόν αποκλεισμένοι από την συνέχεια.
Με τα σημερινά δεδομένα, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι ζητούμε όμως προσπάθεια, θάρρος, ποδοσφαιρικό θράσος, μαγκιά, δίψα, πάθος και άλλα πολλά που μας δείξατε μέσα στην χρονιά.
Αν έρθει το αποτέλεσμα καλώς, αν πάλι όχι οι χιλιάδες φίλοι σου να νιώσουν περήφανοι για την προσπάθεια σου!
Ραντεβού στο ΓΣΠ…


![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)






![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-100x75.jpg)
