Η 24η αγωνιστική της Cyprus League συνεχίζεται σήμερα (24/02) και ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις που θα γίνουν στο «Τάσος Μάρκου», στο ΓΣΠ και στο στάδιο «Αλφαμέγα».
Στο Παραλίμνι η ΕΝΠ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση. Η ομάδα του Καμορανέζι θέλει τη νίκη και την επιστροφή στα τρίποντα για να παραμείνει ζωντανή στην διεκδικήση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Απ’ την άλλη η ΕΝΠ θα ψάξει τη νίκη με την οποία θα μπορέσει να ξεκολλήσει από την τρίαδα της διαβάθμισης.
Στο ΓΣΠ ο Αποέλ θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Πάφο FC. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας μετά την ήττα και τον αποκλεισμό στην Ευρώπη θα επιδιώξουν να πάρου το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι για να διασφαλίσουν ακόμη περισσότερο την παραμονή τους στην πρώτη εξάδα. Στην αντίπερα όχθη η Πάφος FC με καλή ψυχολογία από την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου θα πάει στο ΓΣΠ για ακόμη ένα «διπλό» κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.
Στο στάδιο «Αλφαμέγα» όπου θα είναι στραμμένη και η προσοχή μας, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου θα ψάξουν να βγάλουν αντίδραση από την ήττα και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, θέλοντας να πάρουν τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας από την μεριά του θα ψάξει κι αυτός τη νίκη για να κρατηθεί στην 6η θέση κι αν του επιτρέψουν τα αποτελέσματα να μειώσει και τις αποστάσεις από τις προπορευόμενες ομάδες.
Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:
19:00 ΕΝΠ – Ανόρθωση [Cytavision]
19:00 Αποέλ – Πάφος FC [Cablenet]
19:00 Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ [Cytavision]
Τα αποτελέσματα:
Καρμιώτισσα – ΑΕΚ [0-3]
Ομόνοια 29Μ – Νέα Σαλαμίνα [1-2]
Άρης – ΑΕΛ [4-0]
Ομόνοια Αραδίππου – Εθνικός Άχνας [2-2]