
Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για την Πάφο και από σήμερα Τετάρτη θα έχουμε αρκετές επιστροφές.
Οι 6 Κύπριοι διεθνείς (Χάμπος, Λοΐζου, Παναγιώτου, Κούσουλος με Ανδρών και Νικολάου-Νεοφύτου με Ελπίδων) ενσωματώνονται σήμερα στις προπονήσεις. Οι Σεμέδο και Γιόβετιτς που αγωνίστηκαν την Τρίτη, επιστρέφουν σήμερα και την Πέμπτη θα προπονηθούν.
Με αυτά τα δεδομένα απαρτία θα έχουμε την Πέμπτη με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ουσιαστικά δύο προπονήσεις με όλους για να καταστρώσει το πλάνο του.
Ο Εβάντρο θα απουσιάσει σίγουρα με Πάφο λόγω τιμωρίας ενώ ο Ινγκεμπρίτσεν προπονείται ατομικά και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)