
Με 2-0 επικράτησε η Εθνική μας του Σαν Μαρίνο στην ΑΕΚ Αρένα και ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Από τους 4 διεθνείς μας οι τρεις αγωνίστηκαν βασικοί και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ο Χάμπος έμεινε στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.
Ο Παναγιώτου έπαιξε όλο το 90λεπτο και είχε καλή παρουσία σε ένα νέο δίδυμο με τον Σιέλη ενώ ο Κούσουλος αγωνίστηκε για 73 λεπτά και έδωσε πολλές μονομαχίες στον άξονα.
Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Λοΐζος με τον 21χρονο άσο να παίζει για 88 λεπτά και να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου από δεξιά. Έτρεξε, μάρκαρε, ντρίμπλαρε, δημιούργησε και τελείωσε πολλές φάσεις ο Λούης και κυριολεκτικά το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ.
Περιμένουμε και το ματς της Δευτέρας στη Βοσνία για να δούμε ξανά τους διεθνείς μας.


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
