
Ο Άγγελος Νεοφύτου άφησε το αποτύπωμά του στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στο Ισραήλ, σκοράροντας ένα εξαιρετικό γκολ.
Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και μόλις εννέα λεπτά αργότερα, στο 54ο λεπτό, κατάφερε να βρει δίχτυα.
Η φάση ξεκίνησε από τα δεξιά, με τον Ζήνωνος να βγάζει μία ιδανική σέντρα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Νεοφύτου διάβασε σωστά τη φάση, πήρε εξαιρετική θέση και με μία υποδειγματική κεφαλιά «ψαράκι» νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Εθνικής Ελπίδων.
Το γκολ και η εμφάνιση του σίγουρα θα του δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.
Δείτε το γκολ:






![Με ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2016/10/aek-arena-1-1-238x178.jpg)


![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



