
Ένα απρόοπτο προέκυψε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.
Ο Κουλιμπαλί ένιωσε μια ενόχληση και αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.
Το πρόβλημα είναι μυϊκό όμως δεν προκύπτει κάτι ανησυχητικό. Η κατάσταση του Γάλλου στόπερ θα αξιολογηθεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις και θα διαφανεί εάν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι το Αποελ.
Με αυτά τα δεδομένα είναι αμφίβολη η συμμετοχή όμως όλα θα κριθούν μέχρι την τελευταία στιγμή. Εάν υπάρχει φόβος για μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του Κούλι, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)