
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιόζεφ Κόσλεϊ. Αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια ενώ είχε και πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
«Ο Χριστόφορος με έβαλε να υπογράψω συμβόλαιο τον Γενάρη. Υπέγραψα για δυο χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Το διαχειρίστηκε τότε ο Νικόλας Ραφαήλ. Ήρθε πρώτα η Ομόνοια και λίγο πιο μετά ο ΑΠΟΕΛ. Πήγα στα γραφεία του Αργύρη Μιχαηλίδη για να του δώσω το χέρι και να τον ευχαριστήσω για την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, όμως δεν θα την αποδεχόμουν. Ο ΑΠΟΕΛ έδινε περισσότερα χρήματα από την Ομόνοια, και δώρο αυτοκίνητο. Αλλά τους απάντησα ότι έδωσα τον λόγο μου στην Ομόνοια η οποία με πρόλαβε. Μου είπαν στον ΑΠΟΕΛ, ‘’μα η καρδιά σου είναι τριφύλλι;’’. Ήρθα να σας πω ευχαριστώ του λέω αλλά εγώ έδωσα χέρι στον Σεραφείμ. Έδωσα τον λόγο στην Ομόνοια για αυτό πήγα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 58:21 μέχρι το 1:00:38:


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
