
Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ανόρθωση και μάλιστα χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξέχασε τον Κύπριο άσο και μέσα από ανάρτησή της, του έστειλε μήνυμα στήριξης, ευχόμενη καλή δύναμη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Η ανάρτηση:
Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα της ΑΕΛ με την Ανόρθωση και υποβλήθηκε, με επιτυχία, σε εγχείρηση αποκατάστασης του κατάγματος κνήμης και περόνης. Παναγιώτη, δύναμη και υπομονή! Σύντονα γερός και δυνατός πίσω στα γήπεδα!


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
