
Οι δηλώσεις του προπονητή μας, Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και το τελικό 3-3.
Αναλυτικά τι είπε αρχικά στη Cytavision:
«Ήταν ωραίο παιχνίδι, το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Χωρίς σκοπιμότητες, ανοικτό. Ήταν παιχνίδι ημιχρόνων. Κάθε ομάδα είχε το δικό της ημίχρονο. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να κλείσουμε όσο πιο καλά γίνεται τη σεζόν.
Είχαμε ευκαιρίες στο τέλος να κερδίσουμε. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα και η σοβαρότητα στην τελική πάσα μετά το 3-3, όταν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν τις τελείωσαμε όπως έπρεπε και αυτό ήταν μια εικόνα όλης της σεζόν με τις ευκαιρίες που χάσαμε σε πολλά παιχνίδια».
Τι ειπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Σε παιχνίδια που δεν υπάρχει ενδιαφέρον και όταν και οι δύο ομάδες είναι επιθετικές… Είχαμε από ένα ημίχρονο. Έγινε ένα καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, μετά το 3-3 πάλι είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πρέπει να δίνουμε αυτά τα δικαιώματα. Δυστυχώς κάθε λάθος κάνουμε τιμωρούμαστε, όλη τη σεζόν. Τώρα προσοχή, συγκέντρωση στο επόμενο παιχνίδι να τελειώσουμε όσο πιο καλά γίνεται».
Για το μέλλον του και αν μίλησε με τη διοίκηση: «Έχουμε πει κάποια πράγματα, θα τα μάθετε από την ομάδα, θα βγάλει ανακοίνωση. Έχουν δρομολογηθεί».
Αν θα παραμείνει: «Θα το ανακοινώσει η ομάδα. Είναι το πιο εύκολο και το πιο σωστό».





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



