
Ο Αναστασίου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν στο ΓΣΠ.
Οι δηλώσεις:
«Σημαντικό ότι νικήσαμε μας δίνει ψυχολογία και πλέον περιμενουμε το ματς της Τετάρτης. Είναι σημαντικό, δώσαμε και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες».
Για τους τραυματίες: «Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Νικόλας να προλάβει, πιο δύσκολο για τον Κούσουλο»
Για τον Νεοφύτου: «Προσπάθησε, πάλεψε και πιστεύω προσπαθεί αρκετά, αφού έχει αντίληψη και το κυριότερο αναγνωρίζει το λάθος και δουλεύει»

![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)







![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)

![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-100x75.jpg)

