Home TOP NEWS Αποβολή και τραυματίες… λειψανδρία στα εξάρια και στα στόπερ!

Αποβολή και τραυματίες… λειψανδρία στα εξάρια και στα στόπερ!


Αυξάνονται επικίνδυνα οι απουσίες για τα επόμενα παιχνίδια με την ομάδα μας να μένει με δύο συν ένα στόπερ και χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ!

Οι Ελάντερ και Ιγκεμπρίτσεν είναι τραυματίες εδώ και καιρό, για τον Κούσουλο και τον Παναγιώτου ξέραμε πριν το ματς με την ΑΕΚ ότι δύσκολα θα τους έχουμε όμως πλέον προστέθηκαν οι Στεπίνσκι και Μάριτς.

Ο Στεπίνσκι μετά την αποβολή του θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια, δηλαδή το ματς πρωταθλήματος με Απόλλωνα και τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Για τον Μάριτς θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος και πόσο θα απουσιάσει. Από την στιγμή που είναι εκτός και ο Κούσουλος αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλο εξάρι.

Στα στόπερ είναι οι επιλογές των Σίμιτς και Κουλιμπαλί ενώ υπάρχει και ο νεαρός Χατζηευαγγέλου, ο οποίος μετρά μόνο μια συμμετοχή σε επίπεδο ανδρών.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό ο Αναστασίου επισήμανε πως από τους τραυματίες θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Παναγιώτου ενώ όταν θα έχουμε νεότερα για Μάριτς θα ενημερώσουμε.