Home TOP NEWS Κεραυνός για οφειλές σωματείων: «Ακούμε πράγματα και θαύματα – Δεν μας τα...

Κεραυνός για οφειλές σωματείων: «Ακούμε πράγματα και θαύματα – Δεν μας τα λένε καλά…»


«Ακούμε πράγματα και θαύματα» λέει ο Κεραυνός για οφειλές σωματείων – Ποιος κρατά το μπαλάκι για τα 5 σωματεία – Απαντά στα πυρά και διευκρινίζει για τη θέση της Κυβέρνησης

«Ακούμε πράγματα και θαύματα», ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών για το θέμα με τις οφειλές ποδοσφαιρικών ομάδων στο κράτος.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Μάκης Κεραυνός υπέδειξε ότι έγιναν πολλά τα προηγούμενα χρόνια με ανοχή του ίδιου του συστήματος.

Απαντώντας σε όσους λένε ότι δεν γνώριζαν την απάντηση του Υπουργείου, είπε ότι «νομίζω δεν μας τα λένε καλά».

Παρέπεμψε σε γραπτή απάντηση του ιδίου στις 16 Απριλίου προς Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου και τον Έφορο Φορολογίας, σύμφωνα με την οποία, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι προτάσεις των σωματείων θα υλοποιηθούν με τον τρόπο που δεσμεύονται και με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Η οδηγία ήταν πως οι όποιες αποφάσεις και χειρισμοί θα πρέπει να συνάδουν με πρακτικές που εφαρμόζονται σε παρόμοιες περιπτώσεις που αφορούν είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα για οφειλές προς το κράτος.

Σε ότι αφορά τα σωματεία που βρίσκονται εκτός σχεδίου και την κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από 5 σωματεία, είπε έχουν κάνει σχετικές προτάσεις. «Εάν ικανοποιηθεί και λάβει δεσμεύσεις ο Έφορος τότε μπορεί να συνεχίσει η συμμετοχή στο σχέδιο».

Ερωτηθείς για το ποιος έχει το μπαλάκι, ο κ. Κεραυνός επανέλαβε πως αν υπάρχει συμφωνία εφόρου και σωματείων τότε μπορεί να συνεχίσει με ένταξη στο σχέδιο με χρονοδιαγράμματα και λεπτομέρειες.

Cyprustimes.com

Οφειλές σωματείων: Κοινή ανακοίνωση από Αποελ, Ανόρθωση, Απόλλων και Εθνικό