
Μόνο οι Κουλιμπαλί και Σίμιτς διατηρήθηκαν στην ενδεκάδα με Απόλλωνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Αναστασίου προχώρησε σε 9 αλλαγές και εκτεταμένο ροτέισιον ενόψει και του επαναληπτικού με την ΑΕΚ.
Ο Ουζόχο είναι κάτω από το τέρμα, οι Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Σίμιτς και Κίτσος στην άμυνα, Εράκοβιτς-Εβάντρο-Μπεζούς στον άξονα, οι Μουσιαλόφσκι και Αλιούμ στα φτερά και ο Άγγελος Νεοφύτου στην κορυφή.
Η ενδεκάδα: Ουζόχο, Ντιουνκού,Κουλιμπαλί, Σίμιτς, Κίτσος, Εράκοβιτς, Εβάντρο, Μπέζους, Μουσιαλόφσκι, Αλιούμ, Νεοφύτου
Στον πάγκο: Φαμπιάνο,Μιχαήλ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Μασούρας, Χάμπος, Χαμάς,Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου,Αγγελή, Ευαγγέλου, Μάριτς

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-100x75.jpg)

