
Πρότελευταιο παιχνίδι της σεζόν απόψε στο Αλφαμέγα με αντίπαλο τον Άρη (19:00-Cytavision).
Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ ξεμείναμε από στόχους και στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν είναι πιθανό να δούμε κάποιους νεαρούς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και κάποιες αλλαγές.
Είναι πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα απόψε όμως μπορούμε να κάνουμε τις δικές μας εκτιμήσεις. Εκτός για διάφορους λόγους είναι οι Ελάντερ, Κούσουλος, Μπεζούς και Ιγκεμπρίγκτσεν.
Κάτω από τα δοκάρια είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ουζόχο και στην άμυνα τους Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Σίμιτς και Κίτσο.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί η τριαδα Μάριτς, Χάμπος και Εβάντρο, στα φτερά οι Σεμέδο και Λοΐζου και στην κορυφή ένας εκ των Γιόβετιτς ή Στεπίνσκι.



![Με ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2016/10/aek-arena-1-1-238x178.jpg)








