
Με οκτώ νεαρούς η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.
Συνολικά 29 ποδοσφαιριστές ακολουθούν την αποστολή για το Κίελτσε της Πολωνίας με τους 8 εξ αυτών να είναι οι πιο νεαροί που περιμένουν τις ευκαιρίες τους.
Πέρα από τον Άγγελο Νεοφύτου που θεωρείται μέλος της πρώτης ομάδας από την περσινή σεζόν, άλλοι 7 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες και να αποδείξουν ότι αξίζουν να πάρουν χώρο και χρόνο μέσα στη σεζόν.
Αναλυτικά τα ονόματα τους:
Παντελής Μιχαήλ, Ανδρέας Χατζηευαγγέλου, Παναγιώτης Ανδρέου, Τασίν Οζλέρ, Άγγελος Νεοφύτου, Κέρτις Τζούνιορ, Χρίστος Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Παναγή.

![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)

![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)

![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)

