
Ανάρτηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.
Αναλυτικά:
Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων αφιερώνεται από τον ΟΗΕ κάθε χρόνο στις 20 Ιουνίου, εδώ και 24 χρόνια. Σκοπός της είναι να τιμήσει τους πρόσφυγες από όλο τον κόσμο.
Έχει, επίσης, ως στόχο να αναγνωριστεί η δύναμη των προσφύγων που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, με την ελπίδα να βρουν καταφύγιο και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων οικοδομεί την έννοια της κατανόησης και αναδεικνύει την ανθεκτικότητα και το θάρρος των ανθρώπων που παλεύουν για να πατήσουν ξανά στα πόδια τους και τα κτίσουν ένα καλύτερο αύριο.
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αναζητάει ασφάλεια!

![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)

![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)

![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)

