
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Δρ. Ανδρέας Καπαρδής υπέβαλε την παραίτηση του μετά το θέμα το οποίο προέκυψε για τον προπονητή/διαιτητή του καράτε για τον οποίο εκκρεμούσαν κατηγορίες για σοβαρά αδικήματα.
Αναλυτικά:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α.) εξετάστηκε σε βάθος το θέμα το οποίο προέκυψε για τον προπονητή/διαιτητή του καράτε ο οποίος παρευρέθηκε στις 3/6/2025 σε δημόσιο δημοτικό σχολείο στα πλαίσια Προγράμματος του Τομέα Δ της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας του Αθλητισμού.
Παρά το ότι ξεκαθαρίστηκε το γεγονός ότι το όλο περιστατικό προέκυψε εν αγνοία του ότι, εναντίον του εν λόγω προπονητή/διαιτητή εκκρεμούσαν κατηγορίες για σοβαρά αδικήματα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ομότιμος Καθηγητής Δρ. Ανδρέας Καπαρδής, μετουσιώνοντας σε πράξη την έννοια της ευθιξίας, υπέβαλε την παραίτηση του από Πρόεδρος της Ε.Δ.Π.Α.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ευχαριστεί τον κύριο Καπαρδή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην Ε.Δ.Π.Α.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
16η Ιουνίου 2025





![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



