Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Χατζηκωνσταντίνου ο οποίος εργαζόταν στην ομάδα μας ως αναλυτής ποδοσφαίρου θα αναλάβει στον Βαρωσιώτικο σύλλογο ρόλο βοηθού προπονητή.
Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Προγραμματισμού, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον κ. Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Β΄ Βοηθού Προπονητή της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2025 – 2026.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης εργάστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας ως Αναλυτής Ποδοσφαίρου.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
