
Τα «πράσινα» βλέμματα ήταν στραμμένα την περασμένη εβδομάδα στη Βόλφσμπεργκερ. Την Πέμπτη η προσοχή μοιράστηκε και στον ΠΑΟΚ, αφού ήταν κι εκείνος πιθανός αντίπαλος στα πλέι–οφ του Conference League, ενώ την Κυριακή η παρακολούθηση επικεντρώθηκε αποκλειστικά στους Αυστριακούς και στο παιχνίδι τους με την Μπλάου Βάις Λιντς.
Η Βόλφσμπεργκερ, παρότι προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος. Στοιχεία από την αγωνιστική της παρουσία σίγουρα καταγράφηκαν από το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είχε στραμμένο το βλέμμα του στο συγκεκριμένο ματς.
Πλέον, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στα χέρια του επαρκές υλικό για να αναλύσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Βόλφσμπεργκερ. Με αυτά ως οδηγό, αρχίζει η δουλειά για να ετοιμάσει ένα πλάνο που θα δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το αποτέλεσμα που χρειάζεται στην Αυστρία.
Μέχρι την Πέμπτη απομένουν τρεις προπονήσεις, με την τελευταία να διεξάγεται επί αυστριακού εδάφους. Στόχος είναι η σωστή προσαρμογή της τακτικής πάνω στον αντίπαλο, ώστε η ομάδα μας να φύγει με σκορ που θα της δώσει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς στο ΓΣΠ.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν προκύπτουν νέα προβλήματα τραυματισμών. Ο Νορβηγός τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με μοναδικές εξαιρέσεις τους μακροχρόνια απόντες Ελάντερ και Ινγκεμπρίτσεν.




![Cyprus League by Stoiximan: Οι αποστάσεις μετά τη νίκη της Πάφου [Βαθμολογία-Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/1764958022-238x178.jpg)

![Ο όμιλος του… Σεμέδο στο Μουντιάλ 2026 [Κλήρωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Semedo-Filiko-Iran-238x178.jpg)


![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)



