
Ο Ολλανδός ατζέντης, Φράνκλιν Λιαμ Μπορν είναι ο άνθρωπος πίσω από την συμφωνία ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Τβέντε και Άιτινγκ για τη μεταγραφή του 27χρονου μέσου στο τριφύλλι.
«Τελειωμένη συμφωνία! Αποφαστιστικότητα. Ο Κάρελ Άιτινγκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καλοκαίρι 2025», το μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποστάροντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Ολλανδό και την φανέλα της ομάδας μας.
View this post on Instagram





![Με ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2016/10/aek-arena-1-1-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



