Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιεί αυτή την ώρα στην Dalga Arena εκεί δηλαδή που θα γίνει το αυριανό παιχνίδι με την Αράζ, την τελευταία της προπόνηση.
Ο Χένινγκ Μπεργκ θα δει για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται αυτή την φορά σε έδαφος του Αζερμπαϊτζάν και ακολούθως θα σχεδιάσει το πλάνο του για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στους Αζέρους.
Ο Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελάντερ, Χατζηγιοβάνη και Ιγκεμπρίτσεν, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Άιτινγκ ο οποίος είναι έτοιμος και να προσφέρει.
To φωτορεπορτάζ:





















































![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)