Home TOP NEWS Απόλυτο focus στην ΑΕΛ για να… τριτώσει το καλό!

Απόλυτο focus στην ΑΕΛ για να… τριτώσει το καλό!


Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί ήδη παρελθόν με τον Μπεργκ να προετοιμάζει την ομάδα μας για το ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Η ομάδα μας καλείται να δώσει το τρίτο της παιχνίδι σε 9 μέρες και θέλει να… τριτώσει το καλό. Οι νίκες με Ακρίτα και (κυρίως με) ΑΕΚ έχουν προσδώσει αέρα αισιοδοξίας και μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα μας που καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα που δεν βρήκε τα πατήματα της όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χώρος για υποτίμηση. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε άλλη μια νίκη και να καλύψουμε σιγά-σιγά το χαμένο έδαφος από την ήττα στο Δασάκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυξάνονται οι επιλογές του Μπεργκ αφού επιστρέφουν οι Αγκουζούλ, Τάνκοβιτς, Μαέ και Ανδρέου ενώ εκτός παραμένουν οι Γιόβετιτς και Λοΐζου.