Home TOP NEWS Νέο δημοσίευμα για Λοΐζο: «Ήρθε πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ»

Νέο δημοσίευμα για Λοΐζο: «Ήρθε πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ»


Δημοσίευμα στο kerkida.net ασχολείται με το άμεσο μέλλον του Λοΐζου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήρθε στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ αναφέρεται πως ο Κύπριος άσος της ομάδας μας θέλει να πάει στο εξωτερικό και δεν επιθυμεί ανανέωση συμβολαίου.

Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα για το θέμα και θα σας ενημερώσουμε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η ιστοσελίδα μας ενημερώθηκε πως υπάρχει πρόταση προς την Ομόνοια, το ύψος της οποίας είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Λοΐζος είναι θετικός, θέλει να πάει στο εξωτερικό να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας μάλιστα ενημερώσει την ομάδα του για την απόφασή του. Αυτή άλλωστε η πρόθεση του είναι γνωστή στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα.

Είναι γνωστό ότι το συμβόλαιο του Λοΐζου λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Η στάση του Λοίζου είναι ξεκάθαρη. Δεν επιθυμεί να το επεκτείνει-να ανανεώσει και να παραμείνει στην Κύπρο. Η πρόθεσή του είναι να παίξει άμεσα στο εξωτερικό.

Το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία. Τις επόμενες μέρες κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα και ότι θα γίνει… θα εκδηλωθεί το συντομότερο.