Η Εθνική Κύπρου ρίχνεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στην Αυστρία.
Στη αποψινή τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, ο φακός του συνεργάτη μας Savvides Press «έπιασε» μια ξεχωριστή στιγμή με έντονο… ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ χρώμα. Οι Λοΐζου και Φαμπιάνο πόζαραν χαμογελαστοί, δείχνοντας την καλή διάθεση που επικρατεί στην αποστολή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Φαμπιάνο η εμπειρία αυτή είναι μοναδική, καθώς φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου.
Οι συμπαίκτες του, μάλιστα, κάνουν ό,τι μπορούν για να τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί άμεσα στο νέο του περιβάλλον.





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



