
Το ντεμπούτο του με το τριφύλλι θα κάνει κόντρα στην ΑΕΛ ο Τάνκοβιτς αφού ο Σουηδός είναι στο αρχικό σχήμα του Μπεργκ.
Μάλιστα ο Μπεργκ θα τον χρησιμοποιήσει ως επιθετικό αφού ο Μαέ έμεινε στον πάγκο. Πιο συγκεκριμένα ο Βελγομαροκινός φορ είχε έναν μικροτραυματισμό στο πρόσωπο τις προηγούμενες μέρες και έχασε κάποιες προπονήσεις.
Στην τελευταία προπόνηση συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα όμως προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο.
Η ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Αγκουζούλ, Κίτσος, Μάριτς, Άιτινγκ, Εβάντρο, Χατζηγιοβάνης, Σεμέδο, Τάνκοβιτς


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)

![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)

![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)

