
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη (Κυριακή-20:00) και η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Άιτινγκ έμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και η πορεία της αποκατάστασής του θα αξιολογείται. Εκτός έμειναν και οι Γιόβετιτς και Στεπίνσκι ενώ ο Φαμπιάνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (05/10, 20:00) αγώνα απέναντι στον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Χατζηγιοβάννης, Εβάντρο, Μάριτς, Αγκουζούλ, Μαέ, Α. Ανδρέου, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Ανδρέου, Νεοφύτου.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κάρελ Άιτινγκ καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα. Η πορεία της αποκατάστασής του θα αξιολογείται.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cablenet. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)