
Με ανάρτηση της η ΟΜΟΝΟΙΑ ανφέρεται στους τρεις παίκτες μας που δεν έχασε ούτε και ένα παιχνίδι μέχρι σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα, οι Εβάντρο, Σεμέδο και Κουλιμπαλί έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει σε Κύπρο και Ευρώπη. Τρεις από τους πιο σημαντικούς παίκτες στη μέχρι τώρα πορεία και το δείχνουν και οι αριθμοί.
Το πιο εντυπωσιακό στατιστικό όμως ανήκει στον Κουλιμπαλί που δεν έχει χάσει ούτε ένα λεπτό!
Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
View this post on Instagram
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-238x178.jpg)

![Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με τρία παιχνίδια [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2023/07/gspStadium-238x178.jpg)





![Βρήκε ξανά δίχτυα ο Λοΐζος – Δείτε το γκολ του [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Loizou-Hapoel-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-100x75.jpg)


![Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με τρία παιχνίδια [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2023/07/gspStadium-100x75.jpg)