Ο Ράιαν Μαέ, που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την Κυριακή.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Χένινγκ Μπεργκ και το τεχνικό του επιτελείο δουλεύουν ήδη πάνω σε εναλλακτικά πλάνα για την κορυφή της επίθεσης, αξιοποιώντας τους ποδοσφαιριστές που έχουν στη διάθεσή τους: Γιόβετιτς, Νεοφύτου και Στεπίνσκι.
Ο Στεπίνσκι, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, έχει το πλεονέκτημα της πλήρους ξεκούρασης, αφού Γιόβετιτς και Νεοφύτου είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες μέσα στην εβδομάδα. Αυτό ενδεχομένως να ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα λεπτά συμμετοχής στον Πολωνό στο ντέρμπι της Λεμεσού.
Παρότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, ο Στεπίνσκι παραμένει σε ετοιμότητα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Αν ο Μπεργκ επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή, αναμένεται να δώσει ξανά λύσεις απέναντι στους «κυανόλευκους».





![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)


![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



