Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε το ταξίδι της στην Ελβετία με αρκετές και σημαντικές απουσίες στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί και Άιτινγκ, οι οποίοι συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς και οι Στεπίνσκι, Μουσιαλόφσκι και Τάνκοβιτς, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.
Επιπλέον, ο Στέφαν Γιόβετιτς δεν ακολούθησε την ομάδα, καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει στην Κύπρο για λόγους αποφόρτισης, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια.
Έτσι, με την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο και ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι που ακολουθεί, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του δύο από τα σημαντικά «γρανάζια» του, Γιόβετιτς και Τάνκοβιτς οι οποίοι θεωρούνται παίκτες-«κλειδιά» για παιχνίδια τέτοιας σημασίας.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)